torstai 3. heinäkuuta 2014

Elämänvalttikortit kourassa?

Kesäinen tervehdys!

Lyhyt ja vähäluminen Suomen kesä on koittanut ja yksi oman elämäni valttikorteista opintovapaan muodossa käytetty. Aikuisopiskelu on ihan parasta - nautin joka rissauksesta! :)

Tyytyväisenä voin nyt kuukauden päivät jälleen projektin tiimellyksessä mukana pörränneenä todeta Omapolun edenneen projektina suunnitelman mukaisesti! Uutta huipputaitavaa ja mukavaa väkeä on tullut mukaan ohjausremmiin ja asiakaskunta on kasvanut. Toisin sanoen tieto projektin tarjoamasta ohjauksesta on levinnyt ja tavoittanut kohderyhmää. Loistavaa!

Erityisen iloinen olen ollut JOKAISESTA upeasta uutisesta, joka on koskenut ohjaukseemme osallistuneiden nuorten aikuisten polullaan edistymistä. Jokainen uutinen opiskelupaikan, työkokeilupaikan tai työpaikan saavuttamisesta tai muutoin elämän poluilla eteenpäin kohti valoisampaa tulevaisuutta kulkemisesta on tuuletuksen paikka! WUHUU! Joskus polku voi olla kuoppaisempi ja kiemuraisempi, mutta kaikki eteneminen kohti omia työelämään tähtääviä tavoitteita on tärkeää.

Tässä pari hyvää vinkkiä oman polun suunnitteluun:

* KOEAJO eli koulutuskokeilu on loistava vaihtoehto, jos ei ole vielä 100% varmuutta suunnitelmissa siintävän alan soveltumisesta tai on vaikka kaksi tai useampia aloja, jotka kiinnostavat ja joista pitäisi valita. Omapolun kautta tarjolla maksuttomia koulutuskokeiluita. Ota yhteyttä!

* ELÄMÄN VALTTIKORTIT: Nuorten aikuisten osaamisohjelma eli NAO tarjoaa opiskelupaikkoja 20-29 -vuotiaille ammatillista koulutusta vaille oleville. Nyt ei kenenkään opiskeluhalukkuutta omaavan tarvitse jäädä ilman ammatillista koulutuspaikkaa! Katso lisää: www.elamanvalttikortti.fi

Maksutonta URAOHJAUSTA on myös edelleen tarjolla! Omapolku ohjaa koko kesän ja pitkälle syksyyn saakka. Ohjausta on tarjolla sekä koulutusta että työpaikkaa etsiville alle kolmekymppisille. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä saamaansa ohjaukseen ja valmiita suosittelemaan uraohjausta muille polkujaan pohtiville. Jos olet miettinyt, että kannattaisikohan ottaa yhteyttä, niin älä mieti enää! Toimimme matalan kynnyksen periaatteella ja tyhmiä kysymyksiä ei ole. Meillä ei ole pakassa huonoja kortteja. Ota ensimmäinen askel ja lähetä vaikka sähköpostilla yhteystietosi, niin otamme yhteyttä ja voidaan jutella tilanteestasi.

Kesähelteitä odotellessa
Maria

omapolku@oakk.fi
maria.mannermaa@oakk.fi
www.omapolku.com
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti